Wie is Tante Tamtam?

Iris Oudenhoven speelt ruim 10 jaar percussie en heeft altijd het geluk gehad les te krijgen van zeer goede docenten. De ritmes die ze leerde, kennen hun oorsprong in West-Afrika, Cuba en BraziliŽ en worden gespeeld op diverse percussie-instrumenten, ieder met hun eigen techniek. Vaak gaan deze ritmes gepaard met liedjes en dansen en komt het dus goed uit dat ze van kleins af aan met dans en zang bezig is.

Voordat ze les ging geven werkte Iris in de welzijnssector met jongeren en kinderen. Muzikaal was ze actief als zangeres en percussionist in diverse bands en projecten. Tante Tamtam werd geboren... ze kreeg zin om al dit leuks met kinderen te delen.                                         

Uitvoerend is Iris actief als o.a :

Percussionist/ achtergrondzangeres in de 10 koppige salsaformatie Sabroso. Deze enthousiaste band uit Amsterdam speelt lekker pittige muziek uit midden- en zuid- Amerika, ideaal voor elk feest!!

 

Percussionist/danseres in de moderne klompendans- percussiegroep Women on wood. Ongewone dans en percussie op klompen door 7  ruige dames uit a'dam.           Women on Wood                                                                                                                                                                                                                                                                                       Percussionist in Trio Manos de cuero. Trakteert bij evenementen en feestelijkheden op ritmes uit tropische landen.